Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Mont Dolent Rose gold mesh FBP-3218

De lux, disponibil tuturor . Acesta este sloganul mărcii elvețiene Frederic Graff . Ceasurile acestui brand vă vor atrage la prima vedere cadranul negru perlat, care are indici montate cu pietre .… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

De lux, disponibil tuturor . Acesta este sloganul mărcii elvețiene Frederic Graff . Ceasurile acestui brand vă vor atrage la prima vedere cadranul negru perlat, care are indici montate cu pietre . Tragerea de la Milano asigură o potrivire confortabilă, deoarece se adaptează la fiecare circumferință a încheieturii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Pariați pe eleganță și obțineți ceasuri elvețiene de calitate.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde