Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Mont Fort Croco Black Leather FBL-B001R

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt perfecte pentru domnii care așteaptă cu nerăbdare accesorii elegante de înaltă calitate. La prima vedere, marcantul cadran albastru impresionează cu… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt perfecte pentru domnii care așteaptă cu nerăbdare accesorii elegante de înaltă calitate. La prima vedere, marcantul cadran albastru impresionează cu un model radial care joacă un joc orbitor de strălucire în lumina zilei. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . La încheietură, ceasul este fixat de o curea de piele autentică, cu un model de crocodil. Bucurați-vă de un ceas Frederic Graff și bucurați-vă de atenția unei zone largi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde