Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Dent Blanche Cognac Leather FAH-B006S

Îți place designul clasic de ceasuri? Apoi urmăriți ceasul elvețian Frederic Graff calitate. Cureaua este din piele autentică, iar în interiorul ceasului găsim o mișcare Ronda cu cuarț . Carcasa este… Descriere și parametrii
Design de culoare (8):

Descriere

Îți place designul clasic de ceasuri? Apoi urmăriți ceasul elvețian Frederic Graff calitate. Cureaua este din piele autentică, iar în interiorul ceasului găsim o mișcare Ronda cu cuarț . Carcasa este din oțel de înaltă calitate. Ceasul arată foarte elegant pe încheietura mâinii.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde