Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Dom Silver Mesh FAF-2520S

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru oricine caută un design elegant, cuplat cu o calitate înaltă. Cadranul arată la prima vedere cu indici romani combinați cu mâini… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru oricine caută un design elegant, cuplat cu o calitate înaltă. Cadranul arată la prima vedere cu indici romani combinați cu mâini elegante. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o cursă din Milano perfect adaptabilă din oțel inoxidabil.
Decoreaza cu un accesoriu care adauga o nota de eleganta tinutei tale.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde