Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Grunhorn Croco ginger brown Leather FAD-B002S

Preferi designul ceasului clasic și simplu ? Atunci, cu siguranță, vă va plăcea noul model de ceas Silver Eiger cu curea din piele maro de la producătorul elvețian de ceasuri de calitate Frederic… Descriere și parametrii
Design de culoare (8):

Descriere

Preferi designul ceasului clasic și simplu ? Atunci, cu siguranță, vă va plăcea noul model de ceas Silver Eiger cu curea din piele maro de la producătorul elvețian de ceasuri de calitate Frederic Graff . Ceasul este alimentat de mișcarea de precizie Ronda Quartz . Culoarea argintie a carcasei cu cadran verde și curea din piele se potrivește perfect cu aproape orice ținută.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde