Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Jungfrau Lychee Silver Mesh FBR-2518

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru toate doamnele care așteaptă cu nerăbdare un design elegant, alături de o calitate înaltă. Cadranul argintiu în lumina zilei joacă un… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru toate doamnele care așteaptă cu nerăbdare un design elegant, alături de o calitate înaltă. Cadranul argintiu în lumina zilei joacă un joc fermecător de reflecții subtile. Cristalele clare, care au înlocuit indicii clasici, strălucesc orbitor în timp ce vă deplasați. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o cursă din oțel din Milano realizată din oțel inoxidabil. Decoreaza cu un accesoriu care adauga o nota de eleganta tinutei tale.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde