Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Liskamm Croco black Leather FAJ-B009S

Ceasurile elvețiene de calitate de la marca Frederic Graff la prima vedere, impresionează cu chipul lor de ceas perlat, conceput în mod unic , ale cărui indici sunt plantați cu pietre . Ceasul se va… Descriere și parametrii
Design de culoare (13):

Descriere

Ceasurile elvețiene de calitate de la marca Frederic Graff la prima vedere, impresionează cu chipul lor de ceas perlat, conceput în mod unic , ale cărui indici sunt plantați cu pietre . Ceasul se va potrivi perfect pe încheietura mâinii, datorită pielii autentice de primă clasă . În interiorul carcasei este o mișcare fiabilă Ronda . Pariați pe ceasuri care nu vă vor dezamăgi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde