Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Liskamm Lychee bordeaux Leather FAJ-B016S

Dacă doriți să combinați calitatea cu designul frumos, atunci Frederic Graff este brandul potrivit pentru dvs. O față de ceas în formă de perlă cu o piatră va impresiona doar la prima vedere. Cureaua… Descriere și parametrii
Design de culoare (13):

Descriere

Dacă doriți să combinați calitatea cu designul frumos, atunci Frederic Graff este brandul potrivit pentru dvs. O față de ceas în formă de perlă cu o piatră va impresiona doar la prima vedere. Cureaua din piele de vin se potrivește perfect cu fața originală de ceas. Mișcarea de precizie Ronda Quartz are grijă de funcționalitate. Acest ceas nu obosește niciodată.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
bordo
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde