Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Mont Fort Silver Mesh FBJ-3520

Ceasul de la brandul elvețian Frederic Graff este accesoriul potrivit care îți tonifică perfect ținuta. La prima vedere, marcantul cadran albastru impresionează cu un model radial care joacă un joc… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasul de la brandul elvețian Frederic Graff este accesoriul potrivit care îți tonifică perfect ținuta. La prima vedere, marcantul cadran albastru impresionează cu un model radial care joacă un joc orbitor de strălucire în lumina zilei. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel Milan . Bucurați-vă de un ceas Frederic Graff și bucurați-vă de atenția unei zone largi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde