Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Monte Rosa Lychee grey Leather FAL-B015S

Ceas cu un design simplu, dar elegant . Este vorba despre Silver Monte Rosa de la brandul elvețian Frederic Graff . Le poți purta atât pentru activități de agrement , cât și pentru ocazii mai formale… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceas cu un design simplu, dar elegant . Este vorba despre Silver Monte Rosa de la brandul elvețian Frederic Graff . Le poți purta atât pentru activități de agrement, cât și pentru ocazii mai formale . Ceasul este confortabil de purtat datorită curelei din piele autentică premium și va deveni un accesoriu esențial.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
zile
:
ore
:
minute
:
secunde