Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Round Grey FT2010GY - SLEVA

Brand: Future Time
Ceasuri cu reducere din cauza unei margini cioplite a ceasului, cutie deteriorată, vezi. fotografie. Aveți nevoie să vă reglați perfect apartamentul și să căutați un accesoriu adecvat? Apoi, este… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri cu reducere din cauza unei margini cioplite a ceasului, cutie deteriorată, vezi. fotografie.

Aveți nevoie să vă reglați perfect apartamentul și să căutați un accesoriu adecvat? Apoi, este ceasul potrivit al mărcii cehe Future Time, care aduce pe piață ceas de calitate, design atemporal și universal. Mai exact, acestea, în gri, vor fi scoase oriunde în apartamentul dvs., chiar și în dormitor, datorită funcționării netede și silențioase a mâinii a doua . Nu vă mulțumiți cu nimic și nu dați lumină verde, care combină materiale de calitate și manopera cu mașini de încredere și cu totul liniștite.

Parametrii

tipul de ceasuri
de perete
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
lemnâ
Dimensiune
400 x 400 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde