Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cameron W10893

Brand: Gant
Ceasurile de Gant sunt făcute pentru toți maeștrii cu un gust de eleganță rafinată. Fața lor ușoară vă captivează cu cronografele care sunt rezolvate în mod eficient, oferindu-vă o retro retro-aspect… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de Gant sunt făcute pentru toți maeștrii cu un gust de eleganță rafinată. Fața lor ușoară vă captivează cu cronografele care sunt rezolvate în mod eficient, oferindu-vă o retro retro-aspect. Culorile și indicii de plastic din bronz se amestecă perfect cu un manșon auriu roz, din aur, din oțel inoxidabil. Pe încheietura mâinii, ceasul este legat de o curea din piele elegantă, decorată cu un model de crocodil. Veți aprecia rezistența la apă până la 100 de metri, datorită căruia ceasul va supraviețui înotând în piscină. Bucurați-vă de complementul care completează perfect nu doar un costum perfect tăiat.

Observații

Ceasul se livrează în Gantcutia originală Gant.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
70
Dimensiune
45 x 52 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde