Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Queens W70002

Brand: Gant
Uita - te de brand proiectat de Gant sunt adevarata bijuterie de designer. Pentru unicitatea ei își datorează în principal rotunjite carcasă de cea mai înaltă rama din oțel inoxidabil de calitate cu… Descriere și parametrii

Descriere

Uita - te de brand proiectat de Gant sunt adevarata bijuterie de designer. Pentru unicitatea ei își datorează în principal rotunjite carcasă de cea mai înaltă rama din oțel inoxidabil de calitate cu cristal ornate clare. formați la prima vedere, cu indici de plastic încununat cu un număr mic și ștampila cu data pe patru labe fine la fața locului. Încheietură ceas-capsate curea din piele neagră cu model de crocodil și împletit contrastante. Se decoreaza cu accesoriu care va da tinuta ta pizzazz dreapta.

Observații

Ceasul se livrează în Gantcutia originală Gant.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
35 x 43 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile