Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sharon G129006

Brand: Gant
Brandul de modă Gant prezintă ceasuri elegante pentru femei, care vă vor impresiona cu cadranul dominant verde, cu indici aurii cu mâini elegante. Atașați ceasul la mână folosind o lovitură din oțel… Descriere și parametrii

Descriere

Brandul de modă Gant prezintă ceasuri elegante pentru femei, care vă vor impresiona cu cadranul dominant verde, cu indici aurii cu mâini elegante. Atașați ceasul la mână folosind o lovitură din oțel argintiu, care formează un întreg perfect cu o carcasă din același material. Pariați pe ceasurile Gant și nu veți regreta.

Observații

Ceasul se livrează în Gantcutia originală Gant.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Miyota 2036
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
34 x 41 x 11 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde