Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Tilden Lady GT032002

Brand: Gant Cod: hGA528

Descriere

După ce fixați ceas de mână proiectat de marca Gant, transforma într - o clipă într - o doamnă fermecătoare. Argint cadran cu mâinile de bronz și indexurile vor oferi trei cronograf cu funcție de cronometru și timp de 24 de ore, există , de asemenea , dater necesare. Cazul este realizat din cele mai fine oțel inoxidabil, trandafir placat cu aur de lux, precum și să devină o mișcare Milano, care se adaptează la fiecare încheietura mâinii , fără scurtare. Pariați pe suplimentul, care va înlocui bijuterie chic.

Observații

Ceasul se livrează în Gantcutia originală Gant.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
18 mm
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
oțel - aurit - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
38 x 42 x 11 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 12 oră
Brand: Gant

GANT este un brand stil de viață care se bazează pe tradiția de sport american și moderne Casual de înaltă calitate uzură influențat în stil european. Valorile mărturisesc de societate se bazează pe tradiția autentică a Coasta de Est SUA, începând în 1949, atunci când marca a fost introdusă pentru prima dată pe piață. Acum este deținut de un trio de antreprenori suedezi care a dobândit dreptul de a-l în 1980. În anul 2006, marca Gant listate la Bursa de Valori din Stockholm, în timp ce în martie 2008, actiunile companiei au fost retrase de pe piață, iar compania a fost vândută la o companie elvețiană privată Maus Freres.

Citiți articolul despre Gant marca în orologera revista!

Gant
zile
:
ore
:
minute
:
secunde