Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tully W70112

Brand: Gant
Fie că optați pentru oufit formale sau de petrecere a timpului liber de timp, ceasuri de mână de la atelierul de brand - Gant stilul dvs. Tonuri întotdeauna perfect. Fața lor strălucitoare va atrage… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că optați pentru oufit formale sau de petrecere a timpului liber de timp, ceasuri de mână de la atelierul de brand - Gant stilul dvs. Tonuri întotdeauna perfect. Fața lor strălucitoare va atrage indicii semnificative care fac întotdeauna perfectă, veți vedea ora curentă. Carcasa și tensiunea sunt realizate din oțel inoxidabil cea mai înaltă calitate. Decorați de la încheietura mâinii complement atemporal și să fie șic în orice moment.

Observații

Ceasul se livrează în Gantcutia originală Gant.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
45 x 51 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde