Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Geantă de călătorie London 26720-2

Mergeți într-o călătorie de afaceri și nu puteți decide ce ceas pentru a vă revigora echipamentul? Nu este nimic mai ușor decât fixarea unui ceas pe încheietura mâinii, iar celălalt plasându-l într-o… Descriere și parametrii

Descriere

Mergeți într-o călătorie de afaceri și nu puteți decide ce ceas pentru a vă revigora echipamentul? Nu este nimic mai ușor decât fixarea unui ceas pe încheietura mâinii, iar celălalt plasându-l într-o cutie de călătorie de înaltă calitate din atelierul lui Friedrich Lederwaren . Cutia este mai compactă decât cutia de ceas originală datorită dimensiunilor sale miniatură și se poate încadra cu ușurință în bagajele mici. Carcasa de călătorie este confecționată din piele naturală, pentru a vă bucura nu numai de funcționalitatea sa, ci și de aspectul său elegant. Dați ceasului dvs. un accesoriu în care sunt ca bumbacul.

Parametrii

Garanție
2 ani
Carcas
piele
Capacitatea cutiilor de voiaj 
1 ceas
Dimensiune
85 x 70 x 95 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile