Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Diamond Koh-i-Noor ZW105A

Brand: Green Time Cod: hGT060

Descriere

Ceasul italian Green Time este realizat din lemn tipic mediteranean - măslin Este un material foarte dur, de culoare maro deschis Culoarea lemnului se intensifică odată cu trecerea timpului in tonuri de gri și bronz. Pariați pe minimalism și bucurați-vă de un accesoriu prietenos și ecologic.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
lemnâ
Curea
lemnâ
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
36 x 40 x 12 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Green Time

Green Time este un brand de ceasuri și brățări din lemn 100% naturale, lucrate manual, făcute cu respect pentru planeta noastră.
Ceasurile Green Time nu conțin materiale toxice sau artificiale care au un impact negativ asupra mediului. Ceasul este disponibil într-o cutie reciclabilă 100% pentru a reduce emisiile dăunătoare.

Filozofia Green Time - respectul pentru mediu.

...Mărimi
Green Time
zile
:
ore
:
minute
:
secunde