Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Anna W1280L3

Brand: Guess
Ceasurile de la atelierul de modă Guess sunt perfecte pentru femeile cărora le plac accesoriile elegante de cea mai înaltă calitate. La prima vedere, cadranul lor vă va captiva cu literele G… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile de la atelierul de modă Guess sunt perfecte pentru femeile cărora le plac accesoriile elegante de cea mai înaltă calitate. La prima vedere, cadranul lor vă va captiva cu literele G împletite și arătătoare simple cu indexuri. Carcasa, prevăzută cu pietre strălucitoare, este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și o cursă decorată. Tratați-vă cu un ceas Guess, cu care veți străluci.

Observații

Ceasul se livrează în Guesscutia originală Guess.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
38 x 46 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde