Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bolt W1302G4

Brand: Guess
Ceasurile de la atelierul de modă Guess sunt perfecte pentru toți bărbații cu pasiune pentru accesorii de neuitat. La prima vedere, cadranul lor albastru atrage cu trei cronografii cu funcția datei,… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la atelierul de modă Guess sunt perfecte pentru toți bărbații cu pasiune pentru accesorii de neuitat. La prima vedere, cadranul lor albastru atrage cu trei cronografii cu funcția datei, a zilei săptămânii și a timpului de 24 de ore, un element interesant sunt și arătătoarele luminescente aurii și indicii puternici. Ceasul este atașat la încheietura mâinii cu o curea din silicon albastru, care nu este doar confortabilă de purtat, dar și rezistentă la deteriorare, hipoalergenică și are o culoare rezistentă. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căreia puteți înota cu ceasul pe încheietura mâinii. Oferiți-vă un accesoriu care cu siguranță nu va trece neobservat.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD - parțial aurit
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
47 x 53 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde