Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceas cu diamantNova W1210L3

Brand: Guess
De ceasurile de la atelierul de modă Guess se vor îndrăgosti toate doamnele cu pasiune pentru accesoriile minimaliste. Cadranul roz este decorat doar cu arătătoare mici, aurii și doi indici, cel din… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

De ceasurile de la atelierul de modă Guess se vor îndrăgosti toate doamnele cu pasiune pentru accesoriile minimaliste. Cadranul roz este decorat doar cu arătătoare mici, aurii și doi indici, cel din poziția 12 este setat cu un diamant real (0,005 carate, culoare albă). Ceasul este atașat la încheietura mâinii cu o curea de silicon roz, care este confortabilă de purtat, își va păstra aspectul mult timp și va ieși în evidență în special pe pielea bronzată. Bucurați-vă de un accesoriu, care va oferi ținutei dvs. un aspect elegant sportiv. 

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
diamante
Hmotnost
51
Dimensiune
40 x 44 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde