loading

Guess GRETA W0891L1

Codul produsului: hGU464

Guess GRETA W0891L1Ofertă

Disponibilitate:estimam pe 24.5. la Dv.
Prețul inițial:867 lei
Economisiți:369 lei
Preț:498 lei

Adaugă la Preferate

  • Am redus prețul acestui produs cu 43%. Oferta specială este valabilă până pe 31.05.2018 sau până la epuizarea stocului.
  • Transport gratuit de la 499 lei
GuessGRETA W0891L12751.45In stock

Odată ce o femeie vrea să livreze hainele ei doar pizzazz dreptul, ea poate apuca alimente din atelierul popular brand de moda Guess . Sechestra vraja ei de tine și fixați ceasurile de mână din colecția Greta. Într-adevăr se potrivește de design cu argint la orice, pungă mică și o forță îngustă de oțel inoxidabil, în plus, se potrivesc pe încheietura mâinii și doamnelor marginale. Se confruntă cu ceas acoperit cu litere strălucitoare G, care , împreună cu cristale clare pe perimetrul steadies dau acestui model un luciu strălucitor. Decora ceasul la încheietura mâinii pe care oricine poate trece cu vederea.

Brand:

Guess

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel
Curea :oțel
Culoarea curelei/brățării :argintie
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Decorare :pietre din sticlă
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :27x31x9 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Guess GRETA W0891L1
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni