Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hendrix W1309G1

Brand: Guess
Ceasul de la atelierul Guess este accesoriul perfect pentru fiecare gentleman modern. La prima vedere, cadranul lor albastru atrage cu trei cronografii cu funcția de dată, ziua săptămânii și… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la atelierul Guess este accesoriul perfect pentru fiecare gentleman modern. La prima vedere, cadranul lor albastru atrage cu trei cronografii cu funcția de dată, ziua săptămânii și indicatorul de 24 de ore. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Răsfățați-vă cu un accesoriu, care nu vă va dezamăgi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 52 x 13 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde