Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Ladies Dress CHELSEA W0648L7

Brand: Guess Cod: hGU437

Descriere

Indiferent dacă alegeți stilul formal sau de petrecere a timpului liber, ceasul de la Guess se va asorta perfect cu îmbrăcămintea. Cadranu argintiu se bazează pe un aspect simplu - singurul lucru care îi deranjează unicitatea sunt indicatoarele ascuțite și indicii minusculi. Carcasa din oțel inoxidabil este căptușită cu cristale strălucitoare, care dau ceasului un aspect blând. Această impresie este îmbunătățită de o curea din piele neagră lucioasă. Odată ce ați fixat ceasul pe mana, nu veți mai dori să il scoateți.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
31 x 35 x 9 mm
Brand: Guess

Guess marca a fost fondat în 1981 de frații Marcianovými care a vrut să combine stilul american cu cultura franceză. Că au reușit și de produse de marcă sunt Guess vândute la nivel mondial.
Guess nu oferă doar îmbrăcăminte, modă, accesorii, ceasuri de mână, precum și bijuterii și parfumuri.

Promulgată sunt Ghici principal ceasuri care afară pentru aspectul lor elegant, dar tineresc. Ceasuri Guess sunt întotdeauna concepute pentru a fi "în" și în conformitate cu moda actuală.

Guess
zile
:
ore
:
minute
:
secunde