Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ladies Trend G TWIST W1082L2

Brand: Guess
De ceasurile de la atelierul de modă Guess se vor îndrăgosti toate doamnele cu pasiune pentru accesoriile de neuitat. La prima vedere, cadranul lor aurit vă va captiva cu designul literei G, care se… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

De ceasurile de la atelierul de modă Guess se vor îndrăgosti toate doamnele cu pasiune pentru accesoriile de neuitat. La prima vedere, cadranul lor aurit vă va captiva cu designul literei G, care se potrivește cu culoarea ceasului din oțel inoxidabil. Pe încheietură se fixează cu brățară din oțel de înaltă calitate. Oferiți-vă un accesoriu care cu siguranță nu va trece neobservat.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
90
Dimensiune
40 x 48 x 11 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde