Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ladies Trend G TWIST W1240L1

Brand: Guess
Ceasuri concepute de moda marca Guess te îndrăgostești la prima vedere toate doamnele cu o înclinație pentru accesorii de ochi-prinderea. Fața lor vă va atrage la prima vedere prin literele G… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri concepute de moda marca Guess te îndrăgostești la prima vedere toate doamnele cu o înclinație pentru accesorii de ochi-prinderea. Fața lor vă va atrage la prima vedere prin literele G împletite, care se armonizează în culoare cu o curea de silicon plăcută, care adaugă o notă de eleganță sportivă și care iese în evidență mai ales pe pielea bronzată. Carcasa, prevăzută cu pietre strălucitoare, este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Tratează-te cu un add-on de care nimeni nu va lipsi.

Observații

Ceasul se livrează în Guesscutia originală Guess.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
52
Dimensiune
40 x 47 x 10 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde