Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Ladies Trend Retro Pop W0979L2

Brand: Guess Cod: hGU563

Descriere

Ceasurile de moda de la Guess vor iubi pe toate femeile cu o înclinație pentru accesoriile retro. Veți iubi designul lor total negru la prima vedere, precum și un design atât de popular în retro. Cazul de ceas este fabricat din plastic de înaltă calitate, care urmărește cureaua de silicon, ceea ce face ca ceasul să fie foarte ușor și nu se simte prea mult pe încheietura mâinii. Bucurați-vă de un accesoriu pe care nu doriți să-l scoateți din mână.

Observații

Ceasul se livrează în Guesscutia originală Guess.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
42 x 50 mm
Brand: Guess

Guess marca a fost fondat în 1981 de frații Marcianovými care a vrut să combine stilul american cu cultura franceză. Că au reușit și de produse de marcă sunt Guess vândute la nivel mondial.
Guess nu oferă doar îmbrăcăminte, modă, accesorii, ceasuri de mână, precum și bijuterii și parfumuri.

Promulgată sunt Ghici principal ceasuri care afară pentru aspectul lor elegant, dar tineresc. Ceasuri Guess sunt întotdeauna concepute pentru a fi "în" și în conformitate cu moda actuală.

Guess