Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tri Glitz W0884L6

Brand: Guess
Îți place să decorezi cu accesorii elegante, care sunt cu adevărat vizibile? Atunci veți fi literalmente încântat de ceasul Guess . aurul lor vă formați la prima vedere triunghi acoperit cu sclipici… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Îți place să decorezi cu accesorii elegante, care sunt cu adevărat vizibile? Atunci veți fi literalmente încântat de ceasul Guess . aurul lor vă formați la prima vedere triunghi acoperit cu sclipici sclipitoare sunt Guess atât de tipic. Și mai strălucitor, cristalele clare căptușesc carcasa din oțel inoxidabil. Pe încheietura mâinii, ceasul este decupat cu o curea roz pastelată din piele netedă și strălucitoare, care nu iese în evidență doar pe pielea bronzată. Arată-ți cartierului ceea ce brandul tău de modă și-a pierdut inima și fii perfect în orice moment.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
41
Dimensiune
36 x 40 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde