Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tri Glitz W1142L2

Brand: Guess
Îți place să decorezi cu accesorii elegante, care sunt cu adevărat vizibile? Atunci veți fi literalmente încântat de ceasul Guess . Datorită designului auriu, ceasul poate înlocui cu ușurință o… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Îți place să decorezi cu accesorii elegante, care sunt cu adevărat vizibile? Atunci veți fi literalmente încântat de ceasul Guess . Datorită designului auriu, ceasul poate înlocui cu ușurință o brățară de lux, astfel încât se potrivește aproape oricărei ținute. Dial emite un triunghi acoperit cu sclipici sclipitoare pe care le face reflecții fermecătoare. Încă oslnivěji lucește cristale clare de captuseala cu carcasa din oțel inoxidabil. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o lovitură din Milano din oțel inoxidabil. Arată-ți cartierului ceea ce brandul tău de modă și-a pierdut inima și fii perfect în orice moment.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
80
Dimensiune
37 x 41 x 10 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde