Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tri Glitz W1142L4

Brand: Guess
Vă place să purtați accesorii elegante, care sunt cu într-adevăr nemaipomenite. Atunci veți fi literalmente încântate de ceasul Guess Datorită designului din aur roz, ceasul va înlocui cu ușurință o… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Vă place să purtați accesorii elegante, care sunt cu într-adevăr nemaipomenite. Atunci veți fi literalmente încântate de ceasul Guess Datorită designului din aur roz, ceasul va înlocui cu ușurință o brățară de lux, astfel încât să se potrivească aproape oricărei ținute. Cadranul atrage cu un triunghi acoperit cu sclipici strălucitor, care creează reflexe magice. Cristalele clare împodobesc carcasa din oțel inoxidabil și sclipesc amețitor. Ceasul este fixat la încheietură cu o brățară din oțel inoxidabil. Arată-ți celor din jur un accesoriu de brand și arătați perfect în toate circumstanțele. 

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
aurit - brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
80
Dimensiune
37 x 41 x 10 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde