Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

W0976G2

Brand: Guess Cod: hGU473

Descriere

Guess ghidează pentru toți iubitorii de accesorii fără întreruperi. Fața lor de argint vă surprinde cu un design sobru la prima vedere. Cazul este fabricat din oțel inoxidabil. Totul este completat de o curea textilă de culoare albastru închis . Odată ce-l prindeți pe încheietura mâinii, costumele pentru timpul liber devin o nouă dimensiune.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
39 x 43 x 9 mm
Brand: Guess

Guess marca a fost fondat în 1981 de frații Marcianovými care a vrut să combine stilul american cu cultura franceză. Că au reușit și de produse de marcă sunt Guess vândute la nivel mondial.
Guess nu oferă doar îmbrăcăminte, modă, accesorii, ceasuri de mână, precum și bijuterii și parfumuri.

Promulgată sunt Ghici principal ceasuri care afară pentru aspectul lor elegant, dar tineresc. Ceasuri Guess sunt întotdeauna concepute pentru a fi "în" și în conformitate cu moda actuală.

Guess
zile
:
ore
:
minute
:
secunde