Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nature 3086.09.001

Brand: Hanowa Cod: hHN008

Descriere

Ceasurile stilate pentru femei Hanowa le veți îndrăgi pentru designul său elegant și prelucrarea cu precizie. De la prima vedere vă va capta atenția cadranul argintiu cu ornament floral și indicator practic data. Carcasa metalică aurită, se asortează cu brățara trendy milaneză, cu finisaj PVD aurit, populară pentru adaptabilitatea sa perfectă la fiecare încheietură a mâinii. Bucurați-vă de un accesoriu, care se potrivește cu aproape orice ținută.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Hanowa

Marca HANOWA a fost fondată de Hans Noll în 1963. Brandul este axat în principal pe producția de ceasuri pentru femei de înaltă calitate, cu caracteristici atemporale și moderne, la prețuri atractive. Fiecare model întruchipează calitatea tradițională elvețiană . De asemenea, ceasul atrage atenția cu culori la modă și forme atrăgătoare.

...Mărimi
Hanowa
zile
:
ore
:
minute
:
secunde