loading

Harper & Brooks HB-V2-STAAL-014

Codul produsului: hHA017

Harper & Brooks HB-V2-STAAL-014Ofertă

  • <p>#harperandbrooks</p>

Produsul nu este disponibil. .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Harper & BrooksHB-V2-STAAL-01410450.84out_of_stock
Prospețimea munților norvegiene și traficul urban - aceste contraste sunt inspirate de designerii de lux realizate manual ceasuri Harper & Brooks. Argint formați la prima vedere, cu mâinile sale delicate, indexează și cronograf pentru mâna a doua pentru a viziona împrumuta un aspect elegant. Fața de ceas acoperă sticla safir , care este rezistentă la zgârieturi și păstrează chiar și după mai mulți ani de a purta un luciu strălucitor. Carcasa este realizata din otel inoxidabil. Dar iubesc cel mai sigur cureaua albastră optimistă din cea mai fina piele naturala. După ce-l fixați pe încheietura, cazi si tu cu o calitate denumire de prestigiu Swiss Made.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală .

Brand:

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :1 cronograf
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :albastru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
safir
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :100m- înnot
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :39x43x8 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Harper & Brooks HB-V2-STAAL-014
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx
prvni