Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Heisse & Söhne Callo 4 LCD 70019/29

Codul produsului: hHS031

Heisse & Söhne Callo 4 LCD 70019/29

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Heisse & Söhne .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Heisse & SöhneCallo 4 LCD 70019/2919993.54out_of_stock
targă de lux 4 brand ceas proiectat de heiße & Sohne este un complement necesar la fiecare iubitor de ceasuri automate. Exteriorul său este fabricat din cel mai bun lemn vopsit în nuanță închisă elegant. aprecia cu siguranță capacul de sticlă decorat cu carbon, datorită căreia vă puteți bucura întotdeauna de mișcare hipnotic comorilor tale care sunt menținute în funcțiune prin rotație, chiar și atunci când nu aveți încheietura mâinii. Numărul de rotire pe zi, puteți pur și simplu setați - (650, 900, 1350 sau 1800 rpm). Reglabil este, de asemenea, direcția de rotație - la dreapta, la stânga, sau alternativ. LED de iluminare din spate de calitate alcantara interior al acestei targă adaugă, designer de aspect, datorită de blocare Mai mult decât atât, puteți fi sigur că pentru a obține niciodată ceasul. Bucurați-vă de un supliment care va deveni asistentul indispensabil.

Brand:

Heisse & Söhne

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Carcas :lemnâ
Numărul de ceasuri mecanice :4 ceasuri mecanice
Greutate :470 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :280x290x300 mm

Funcție

Iluminare ?Iluminare After Glow - Iluminarea de fundal luminează după apăsarea pe buton încă cca 5 sec., apoi se stinge automat.
Iluminarea EL automată de fundal - Când înclinați ceasul spre fața dvs. automat se pornește iluminarea de fundal al display-ului sau cadranului.
Iluminarea EL - Iluminarea de fundal a display-ului sau cadranului.
Strat luminiscent - Stratul fluorescent mărește perioada de iluminare și puteți pentru cca 6 ore să urmăriți timpul chiar și în condițiile de vizibilitate slabă sau întuneric complet.
Iluminare LED - Pentru iluminarea de fundal a cadranului sau display-ului se folosește LED-ul.
INDIGLO - Numai pentru ceasurile de Timex , încorporează un ecran electroluminiscent pentru iluminarea cadranului sau display-ului.
Trigalight - O tehnologie, a ceasului TRASER, de iluminare revoluționară a acelor indicatoare și a marcajelor. Microtuburile conțin gaz radioactiv, și realizează o iluminare continuă fără un aport energetic din exterior.
:
LED
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 938
de produse
x