Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Heisse & Söhne Bucla 3 + 5 70019/75

Codul produsului: hHS041

Heisse & Söhne Bucla 3 + 5 70019/75

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Heisse & Söhne .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Heisse & SöhneBucla 3 + 5 70019/7520935.53out_of_stock
Sunteti proprietarul mândru de ceasuri automate și cuarț? Și nu vă puteți decide dacă să cumpere o cutie pentru una sau pe targă pentru alții? Pariați pe combinația de ambele! targă de înaltă calitate din atelierul de brand tradițional german heiße & Sohne continuă să ruleze până la trei ceasuri automate, deschide capacul superior vor descoperi spațiu de stocare suplimentar pentru cinci ceasuri. Exteriorul este realizat din lemn masiv într-un finisaj de culoare închisă, datorită glazurate ferestrele au, de asemenea, o vedere perfectă de ceas Intinsa. Interiorul mizează pe un gri pastel Alcantara. Puteți seta numărul de rotații pe zi (650, 900, 1350 și 1800) și direcția de rotație (dreapta, stânga, sau alternativ). Bucurați-vă de un supliment care nu va fi doar un ajutor practic, dar, de asemenea, un element de design în casa ta.

Brand:

Heisse & Söhne

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism ?MecanismAutomat - arcul principal se  deruleaza prin mișcare mecanică a manilor.
Citizen EcoDrive - sistem revoluționar de aprovizionare din energia solara (nu mai schimbați nici o baterie)
Fossil Twist - ceas cu doua mecanisme. Acul indicator al secundelor e este pornit automat, celelalte cu ajutorul mecanismului Quartz.
Mecanic - se reîncarcă prin remontarea rotorului.
Quartz – baterie - mecanismul este aprovizionat de baterii.
Quartz - baterii solare - mecanismul electronic este aprovizionat de la energia luminii.
Seiko kinetic - sistem automat de aprovizionare, o parte din energie este rezervată în gerenator, cu ajutorul acesteia se mareste durata de funcționare.

Pentru mai multe informatii consultați dicționarul de ceasornicărie dicționarul de ceasornicărie.
:
Adaptor - de curent alternativ
Carcas :lemnâ
Capacitatea cutiilor de voiaj  :5 ceasuri
Numărul de ceasuri mecanice :3 ceasuri mecanice
Greutate :6600 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :395x255x220 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x