loading

Heisse & Söhne Uita-te la Master 3 LCD 70019/76

Codul produsului: hHS042

Heisse & Söhne Uita-te la Master 3 LCD 70019/76

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Heisse & Söhne .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Heisse & SöhneUita-te la Master 3 LCD 70019/7621801.74out_of_stock
Dacă aveți mai mult de un ceas automatic, cu siguranță, nu se poate face fără o targă. Pariați pe cea mai înaltă calitate și de a obține o targă din atelierul brandului german tradițional heiße & Sohne la trei ore. Exteriorul său este realizat din lemn masiv, cu un finisaj negru lucios, aprecia cu siguranta capacul de sticlă, prin care aveți pe comori dumneavoastră obține întotdeauna cea mai bună vizualizare. iluminat interior cu LED-uri adaugă o targă modernă aspect. Puteți seta numărul de rotații pe zi (650, 900, 1350 sau 1500). Reglabil este , de asemenea , direcția de rotație - spre dreapta, la stânga, sau alternativ. Extensor este alimentat cu energie de la un adaptor care este inclus. Bucurați-vă de o targă care nu va ajuta doar practic, ci și un plus de lux pentru orice interior.

Brand:

Heisse & Söhne

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism ?MecanismAutomat - arcul principal se  deruleaza prin mișcare mecanică a manilor.
Citizen EcoDrive - sistem revoluționar de aprovizionare din energia solara (nu mai schimbați nici o baterie)
Fossil Twist - ceas cu doua mecanisme. Acul indicator al secundelor e este pornit automat, celelalte cu ajutorul mecanismului Quartz.
Mecanic - se reîncarcă prin remontarea rotorului.
Quartz – baterie - mecanismul este aprovizionat de baterii.
Quartz - baterii solare - mecanismul electronic este aprovizionat de la energia luminii.
Seiko kinetic - sistem automat de aprovizionare, o parte din energie este rezervată în gerenator, cu ajutorul acesteia se mareste durata de funcționare.

Pentru mai multe informatii consultați dicționarul de ceasornicărie dicționarul de ceasornicărie.
:
Adaptor - de curent alternativ
Carcas :lemnâ
Numărul de ceasuri mecanice :3 ceasuri mecanice
Greutate :6000 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :400x230x210 mm

Funcție

Iluminare ?Iluminare After Glow - Iluminarea de fundal luminează după apăsarea pe buton încă cca 5 sec., apoi se stinge automat.
Iluminarea EL automată de fundal - Când înclinați ceasul spre fața dvs. automat se pornește iluminarea de fundal al display-ului sau cadranului.
Iluminarea EL - Iluminarea de fundal a display-ului sau cadranului.
Strat luminiscent - Stratul fluorescent mărește perioada de iluminare și puteți pentru cca 6 ore să urmăriți timpul chiar și în condițiile de vizibilitate slabă sau întuneric complet.
Iluminare LED - Pentru iluminarea de fundal a cadranului sau display-ului se folosește LED-ul.
INDIGLO - Numai pentru ceasurile de Timex , încorporează un ecran electroluminiscent pentru iluminarea cadranului sau display-ului.
Trigalight - O tehnologie, a ceasului TRASER, de iluminare revoluționară a acelor indicatoare și a marcajelor. Microtuburile conțin gaz radioactiv, și realizează o iluminare continuă fără un aport energetic din exterior.
:
LED

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Heisse & Söhne Uita-te la Master 3 LCD 70019/76
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx
prvni