Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chytré dotykové hodinky s GPS lokátorem a fotoaparátem - LK 707 modré - SLEVA

Brand: Helmer
Urmăriți cu reducere din cauza despachetării, lipitoarelor de protecție lipsă.   Aveți nevoie de o imagine de ansamblu constantă a locului în care se află copilul dvs.? Trebuie să fiți sigur că nu… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Urmăriți cu reducere din cauza despachetării, lipitoarelor de protecție lipsă.

 

Aveți nevoie de o imagine de ansamblu constantă a locului în care se află copilul dvs.? Trebuie să fiți sigur că nu există niciun pericol? Apoi obțineți ceasul inteligent Helmer al copilului dvs., care este echipat cu un localizator GPS, lanternă, atingere și cameră. Ceasul are un ecran tactil color care îl face incredibil de confortabil și ușor de operat.

Funcția de ceas:
Dispozitivul utilizează sateliți GSM / GPRS și GPS. Dispozitivul permite urmărirea și localizarea copiilor cu poziționare GPS precisă și transmiterea ulterioară a informațiilor și a coordonatelor precise aplicației mobile ( precizie de poziție de 5 m ).

Cartelă SIM:
Se recomandă utilizarea unei cartele SIM (în mărimea micro SIM ), care poate trimite SMS + tarif de date. Datele maxime de consum este calculat de ceas la 25 MB / luna. Instalarea cartelei SIM este foarte simplu. Pur și simplu introduceți cartela micro SIM în slotul sub capacul de cauciuc impermeabil. P NAINTE introducerea cartelei SIM în telefon, codul PIN de deblocare a cardului (telefonul mobil), sau. întrebați despre acest lucru la operatorul de ramură. Cardul protejat de PIN nu va funcționa în ceas !!!

Încărcarea ceasului:
Ceasul este încărcat folosind cablul USB furnizat. Ceasul dispune de o baterie reîncărcabilă de 3.7 V 400 mAh Li-Ion care poate rezista până la 100 de ore de așteptare ; 48 de ore dacă locatorul trimite informațiile despre locație la fiecare 10 minute. După achiziționarea ceasului, încărcați-l complet înainte de utilizare !

Aplicații mobile:
Ceasul poate fi controlat și monitorizat utilizând aplicația mobilă Setracker, care poate fi descărcată utilizând codul QR,. Baza de date Magazin Play. Există versiuni pentru Android și iOS. După ce instalați și deschideți aplicația, trebuie să vă înregistrați dispozitivul. Înainte de completarea datelor de înregistrare , trebuie să selectați zona: Europa și Africa !!! În formularul de înregistrare, trebuie să completați numărul de identificare din partea din spate a ceasului dvs. sau, dacă conține codul QR, acest număr.

Appcaracteristici:
Hartă: Dând clic pe acest buton, se deschide o hartă care arată poziția ceasului. Cu bună precizie a semnalului GPS locație este de până la 5m. Cu semnal GPS insuficient (de ex.. în interiorul clădirilor cu pereți groși), ceasul este localizat prin rețeaua GSM, indicând poziția cea mai apropiată a transmițătorului operatorului mobil.

 

Footprint: Elaborează o linie de vizionare pe hartă pentru perioada de timp selectată

SOS: vă permite să setați 2 tel. numerele care pot fi atinse prin apăsarea unuia dintre cele două butoane de pe ceas.

Watch Removal Avertisment: Ceasul este echipat cu un senzor pe spatele lui care detectează îndepărtarea acestuia și ceasul trimite un mesaj de avertizare.

Geofence: Vă permite să setați ceasul pentru a vă deplasa. Dacă părăsesc acest spațiu, vor trimite un mesaj de avertizare.

Remote Wiretapping: Vă permite să atingeți sunetele în jurul ceasului.

Apel pentru urmărire: Puteți apela și primi un apel pe ceas.

Vizionați Agenda telefonică: până la 10 tel. numere pe care le puteți apela din ceas.

Interfon: vă permite să înregistrați și să trimiteți un mesaj vocal de până la 15 secunde pentru ceas. Un mesaj SMS poate fi, de asemenea, trimis la ceas.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
albastru - Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
45
Dimensiune
32 x 45 x 13 mm

Funcție

Alte
GPS - notificări din telefonul mobil
zile
:
ore
:
minute
:
secunde