Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chytré dotykové hodinky s GPS lokátorem LK 703 růžové - SLEVA

Brand: Helmer
Urmăriți reducere din cauza ambalării, încălcării elementelor de protecție a cutiei. Aveți nevoie de o imagine de ansamblu constantă a locului în care se află copilul dvs.? Trebuie să fiți sigur că… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Urmăriți reducere din cauza ambalării, încălcării elementelor de protecție a cutiei.

Aveți nevoie de o imagine de ansamblu constantă a locului în care se află copilul dvs.? Trebuie să fiți sigur că nu există niciun pericol? Apoi obțineți ceasul inteligent Helmer al copilului dvs. care este echipat cu un localizator GPS. Ceasul are un ecran tactil color care îl face incredibil de confortabil și ușor de operat.

Funcția de ceas:
Dispozitivul utilizează sateliți GSM / GPRS și GPS. Dispozitivul vă permite să urmăriți și să localizați copiii cu poziționare GPS și apoi să trimiteți informații și coordonate exacte aplicației mobile (precizia pozițională este plus plus minus 10 metri).

Cartelă SIM:
Pentru a asigura funcționarea fără probleme a ceasului, se recomandă utilizarea unei cartele SIM (în mărimea micro SIM ), care poate trimite tariful de date SMS +. Datele maxime de consum este calculat de ceas la 25 MB / luna. Instalarea cartelei SIM este foarte simplu. Pur și simplu introduceți cartela micro SIM în slotul sub capacul de cauciuc impermeabil. P NAINTE introducerea cartelei SIM în telefon, codul PIN de deblocare a cardului (telefonul mobil), sau. întrebați despre acest lucru la operatorul de ramură. Cardul protejat de PIN nu va funcționa în ceas !!!

 

SIM

Încărcarea ceasului:
Ceasul este încărcat folosind cablul USB furnizat. Ceasul este o baterie reîncărcabilă 3,7 V baterie de 400 mAh Li-Ion care durează încărcat până la 100 de ore de timp de așteptare; 48 de ore în cazul în care locatorul transmite informații despre locația sa la fiecare 10 minute. După achiziționarea ceasului, încărcați-l complet înainte de utilizare !

Aplicații mobile:
Ceasul poate fi controlat și monitorizat utilizând aplicația mobilă Setracker, care poate fi descărcată utilizând codul QR,. Baza de date Magazin Play. Există versiuni pentru Android și iOS. După ce instalați și deschideți aplicația, trebuie să vă înregistrați dispozitivul. Înainte de completarea datelor de înregistrare , trebuie să selectați zona: Europa și Africa !!! În formularul de înregistrare, trebuie să completați numărul de identificare din partea din spate a ceasului dvs. sau, dacă conține codul QR, acest număr.

Appcaracteristici:
Hartă: Dând clic pe acest buton, se deschide o hartă care arată poziția ceasului. Cu bună precizie a semnalului GPS locație este de până la 5m. Cu semnal GPS insuficient (de ex.. în interiorul clădirilor cu pereți puternici), ceasul este localizat printr-o rețea GSM în care acesta prezintă poziția cea mai apropiată a transmițătorului / clichetului operatorului mobil.

 

Footprint: Desenează piesa piesei de vizionare pentru intervalul de timp selectat

SOS: vă permite să configurați 2 numere de telefon. numere care pot fi apelate prin apăsarea unuia dintre cele două butoane de pe ceas.

Atenție la scoaterea ceasurilor: ceasul este echipat cu un senzor pe spate, care detectează scoaterea acestora și ceasul trimite un mesaj de avertizare.

Geofence: Vă permite să setați ceasul în care puteți să vă mișcați. Dacă părăsește acest spațiu, el trimite un mesaj de avertizare.

Ascultare la distanță: Vă permite să ascultați sunetele din jurul ceasului.

Apelarea unui ceas: Un ceas poate fi apelat și acceptat pentru un apel.

Agenda telefonică pe ceas: este posibil să introduceți până la 10 numere de telefon. numere care pot fi apelate din ceas.

Intercom: Vă permite să înregistrați și să trimiteți un mesaj vocal de până la 15 secunde la ceas. Un mesaj SMS poate fi, de asemenea, trimis la ceas.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
plast
Curea
imitație de piele
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
39
Dimensiune
31 x 52 x 11,8 mm

Funcție

Alte
GPS
zile
:
ore
:
minute
:
secunde