Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Band 5 Coral Pink

Brand: Honor
Honor este cunoscută pe plan mondial, în principal datorită producției de smartphone-uri de calitate și accesibile. Cu toate acestea, nu este inactiv în domeniul brățărilor și ceasurilor inteligente… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Honor este cunoscută pe plan mondial, în principal datorită producției de smartphone-uri de calitate și accesibile. Cu toate acestea, nu este inactiv în domeniul brățărilor și ceasurilor inteligente și prezintă o nouă brățară fitness - Honor Band 5, care vă va surprinde în fiecare zi.

Brațară Ea are o mare de culoare 0.95 „ecran AMOLED, care asigură lizibilitatea perfectă chiar și în lumina puternică a soarelui. Ușor curbat de afișare este acoperită de diapozitive 2.5D călită.
Încheietura este fixată cu o curea de silicon de calitate, care este ușoară, rezistentă la apă și antialergică. Brațară este foarte confortabil de purtat și se așează exact pe încheietura îngustă. Puteți pur și simplu înlocui cureaua și personaliza aspectul brățării pe gustul propriu.

Cadran nou pentru fiecare ocazie

Indiferent dacă sunteți acasă, la serviciu, la sală - puteți alege întotdeauna un cadru diferit. Brațară include câteva fețe de ceas prestabilite, altele pot fi descărcate din aplicația Honor Store .

Măsurarea constantă a frecvenței cardiace

Band Honor 5 folosește algoritmi de inteligență artificială pentru măsurarea frecvenței cardiace de înaltă precizie. Monitorul SpO2 monitorizează cantitatea de oxigen din sângele tău = poți vedea cum se adaptează corpul tău la antrenament la altitudine.

Instructor personal chiar pe încheietura mâinii

Dacă sunteți angajat în alergare, atunci veți aprecia planificatorul avansat de alergare, care înregistrează date precum frecvența cardiacă, timpul de rulare, ritmul, ritmul și caloriile arse. Aplicația va evalua apoi informațiile colectate și vă va ajuta să creați un plan de instruire mai detaliat. Dacă te afli în apa acasă, cu siguranță vei fi mulțumit de senzorul cu șase axe, care recunoaște 4 stiluri de înot - stil liber, sân, înot în spate, fluture. Din nou, se măsoară valori precum viteza de înot, distanța, caloriile arse și scorurile.

Dormiți-vă mai bine cu Honor Band 5

Tehnologia Huawei TruSleep permite bandei de mână să analizeze calitatea somnului în timp real, să vă identifice obiceiurile de somn și să vă ofere peste 200 de sugestii pentru îmbunătățirea somnului.

Întotdeauna conectat

Cu Honor Band 5 nu mai pierdeți niciun apel, sunteți înștiințat despre mesaje / evenimente primite, puteți controla muzica sau camera din smartphone-ul dvs.. De asemenea, veți fi mulțumit de căutătorul de telefon, ceea ce face ușor să vă găsiți smartphone-ul „pierdut”.

Rezumatul caracteristicilor:
1) 24 de ore de monitorizare a ritmului cardiac în timp real
2) monitorizarea frecvenței cardiace,
3) monitorizarea somnului,
4) moduri de antrenament - alergare în aer liber / pe centură, mers în interior / exterior, mers cu bicicleta în interior / exterior, înot, antrenament liber, canotaj, antrenor eliptic; înregistrare detaliată a alergării și înotului
5) notificare de la telefonul mobil, controlul camerei, playerul muzical, căutătorul de telefon
6) pedometru
7) număr mare de fețe de ceas

Cu măsurători constante ale somnului și ritmului cardiac, durata de viață a bateriei este de 3 zile, în timp și modul pedometru până la 14 zile.

Brațarăaplicațiile sunt și în cehă.

suport:
Android 4.4 sau o versiune ulterioară
iOS 9.0 sau o versiune ulterioară
Bluetooth 4.2 sau o versiune ulterioară

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
20

Funcție

Alte
Czech - pedometru - Phone Finder - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - Bluetooth - funcții pentru antrenament - notificări din telefonul mobil - monitorizarea somnului
zile
:
ore
:
minute
:
secunde