Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Band 3 Pro Gold

Brand: Huawei Cod: hHW015

Descriere

Bratara Huawei Band 3 Pro Fitness va deveni un partener indispensabil pentru activitățile dvs. sportive. Carcasa lor din aur este perfecta multifuncțională cu o curea siliconică cremoasă, care este plăcută la atingere și durează mult timp. Du-te la noi aventuri cu un accesoriu stilat la încheietura mâinii.

caracteristici:
Bluetooth
GPS-
pedometru
Măsurarea frecvenței cardiace
Sleep Measurement
Notificări telefon mobil
Activități sportive

compatibilitate
Android 4.4 și versiuni ulterioare
iOS 9 și versiuni ulterioare

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
50 m - duș
Greutate
25

Funcție

Indicator dată
calendar
Alte
Bluetooth - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat
Brand: Huawei

Huawei Consumer Business Group (BG) împărtășește viziunea sa cu oamenii care merg pentru visele lor. Cu oameni despre orice merge, ei privesc spre viitor și du-te împotriva curentului. Cu oameni care sunt activi și toate forțele care încearcă să își atingă obiectivele. Scopul nostru este de a aduce cele mai noi tehnologii pentru consumatori și de a crea o experiență specială, indiferent de locul în care oamenii sunt.

 

La sfârșitul anului 2014, produsele și serviciile Huawei utilizate în mai mult de 170 de țări și să deservească mai mult de o treime din omenire. Cu mai mult de 20 de ani de experiență bogată în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC), o rețea globală largă, operații extinse la nivel mondial de afaceri și rețeaua de parteneri, obiectivul Huawei Consumer BG aduce cele mai noi tehnologii pentru consumatori, oferind o întreagă lume de posibilități și de a crea experiențe extraordinare și de a realiza visele pentru oameni din întreaga lume.

Huawei
zile
:
ore
:
minute
:
secunde