Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Band 4 Sakura Pink

Brand: Huawei
Huawei Band 4 va deveni un însoțitor indispensabil la încheietura mâinii. Această bandă de mână vă permite să captați pulsul, să monitorizați somnul, să urmăriți pașii, caloriile arse și să… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Huawei Band 4 va deveni un însoțitor indispensabil la încheietura mâinii. Această bandă de mână vă permite să captați pulsul, să monitorizați somnul, să urmăriți pașii, caloriile arse și să controlați activitatea fizică, să urmăriți alertele de mesaje / apeluri primite, să găsiți un smartphone pierdut, precum și modul silențios.

Brațară oferă, de asemenea, moduri sportive de bază pentru a înregistra ritmul cardiac, zonele cardiace, pașii, distanța, viteza, caloriile arse, etc. Puteți alege dintre stepper, canotaj, ciclism în aer liber / interior, mers, alergare în aer liber / interior sau gratuit de formare.

Durata de viață a bateriei este de 7-9 zile, în funcție de setările bandei de bandă, de operațiile efectuate și de mediu. Brațară încărcați aproximativ 1,5 ore. Ceasul are un ecran tactil color de 0,96 "TFT, care oferă o vedere frumoasă din toate unghiurile. Cu Huawei Watch Face Store puteți alege dintr-un număr mare de cadrane cu modele diferite.

compatibilitate
Android 4.4 și versiunile ulterioare
iOS 9.0 și versiuni ulterioare
Bluetooth 4.2 și versiunile ulterioareParametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
17 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
25
Dimensiune
18,5 x 56 x 12,5 mm

Funcție

Alte
monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - Czech - funcții pentru antrenament - monitorizarea somnului - Phone Finder - notificări din telefonul mobil - Bluetooth - pedometru - accelerometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde