Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Watch GT 2 Silver

Brand: Huawei
Huawei introduce noul GT 2 pentru a deveni accesoriul tău indispensabil. La prima vedere, ecranul AMOLED de 1,39 ´´ vă va excita cu culorile și lizibilitatea perfectă, cu un cadran de 46 mm care vă… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Huawei introduce noul GT 2 pentru a deveni accesoriul tău indispensabil. La prima vedere, ecranul AMOLED de 1,39 ´´ vă va excita cu culorile și lizibilitatea perfectă, cu un cadran de 46 mm care vă ușor de citit și de a oferi instrucțiuni. Aspectul său poate fi ales exact în funcție de nevoile dvs. - puteți alege între imitația unei fețe analogice sau un număr de piei cu aspectul unui ceas digital. Funcția „mereu pornită” este, de asemenea, o plăcere, datorită căreia timpul este afișat constant pe afișaj. Ecranul este protejat de o sticlă 3D foarte rezistentă.

Marele avantaj al ceasului este difuzorul încorporat cu microfon, care permite apelurile direct din ceas (doar pentru modelul de 46 mm). Spațiul de stocare de 4 GB va stoca muzica preferată și alte fișiere.

Durata de viață a bateriei este ceva care a contat cu adevărat la Huawei, datorită unui cip special Kirin A1, ceasul va oferi o durată de viață a bateriei de până la două săptămâni - presupunând monitorizarea ritmului cardiac, dormind cu Huawei TruSleep, 90 de minute de exercițiu pe săptămână cu GPS pornit și ascultând muzică 30 minute pe săptămână. Pentru exercitarea lină cu GPS pornit, monitorizarea frecvenței cardiace și efecte de exercitare , rezistența este de 30 de ore.

senzori
accelerometru
giroscop
Senzor geomagnetic (busolă)
Senzor de ritm cardiac optic
Senzor de lumină ambiental
Senzor de presiune aer (barometru)
Senzor capacitiv


Caracteristici:

Antrenament de reducere a stresului - Huawei TruRelax (doar pentru Android)
GPS, GLONASS, Beidou - poziționare globală
pedometru
Măsurarea ritmului cardiac (integrat) - în timp real și la înot
Măsurarea somnului - recunoaștere automată a somnului - Huawei TruSleep
Notificări ale telefonului mobil (apeluri, SMS, e-mail, Messenger, calendar, ...)
Activități sportive - ceasurile înregistrează numărul de pași, intensitatea exercițiilor fizice și timpul de recuperare ulterior, caloriile arse, numărul de ascensiuni și intensitatea activităților dvs. Înot - măsoară SWOLF, distanță, calorii arse și viteză; Există, de asemenea, 10 cursuri de rulare chiar în ceas.
5 rezistență la apă la ATM pentru apa de suprafață (nu este potrivită pentru snorkeling, izvoare termale, saune)
Calculul caloriilor arse
Ceas cu alarmă
cronometru
deducere
vreme

compatibilitate
Android 4.4 sau o versiune ulterioară
iOS 9 și versiuni ulterioare
Bluetooth 5.1 / BLE / BR / EDR
Baterie 455 mAh

Instrucțiuni ceh pentru descărcare. href = "https://content.vivantis.net/files/hodi

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
easy click - piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
41
Dimensiune
46 x 54 x 10,7 mm

Funcție

Alte
pedometru - Phone Finder - busolă - kontrola stavu baterie - notificări din telefonul mobil - monitorizarea somnului - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - barometru - meteo tendințe - GPS - Czech - accelerometru
Alarmă
budík
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
Taimer
1
zile
:
ore
:
minute
:
secunde