Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black Aeroliner 1512448

Brand: Hugo Boss
Iconic brandul german Hugo Boss este cunoscut pentru accesoriile sale de lux și deosebit de precise de moda. Printre ei ceas misterios negru. Datorita designului flexibil se potrivește la fel de bine… Descriere și parametrii

Descriere

Iconic brandul german Hugo Boss este cunoscut pentru accesoriile sale de lux și deosebit de precise de moda. Printre ei ceas misterios negru. Datorita designului flexibil se potrivește la fel de bine cu un costum adaptate, precum și tricou petrecere a timpului liber. Fața de ceas are trei cronometre, există, de asemenea, necesar dater. Pariați pe piesa care iti da o stima de sine sanatoasa.

Observații

Ceasul se livrează în Hugo Bosscutia originală Hugo Boss.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
44 x 48 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde