Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ignite roz-auriu S 90079898

Brand: Polar
Puneți sportul în practica și îl tratați cu seriozitate sau chiar vă faceți un mod de viață sportiv? Atunci, ceasurile Polar Ignite , create în colaborare cu sportivii profesioniști, sunt perfecte… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Puneți sportul în practica și îl tratați cu seriozitate sau chiar vă faceți un mod de viață sportiv? Atunci, ceasurile Polar Ignite, create în colaborare cu sportivii profesioniști, sunt perfecte pentru dvs.. Ceasul vă va impresiona, fără îndoială, prin designul elegant, afișajul ușor de citit și durata de viață a bateriei de 17 ore.

Este o versiune cu mărimea curelei S : este potrivit pentru încheietura mâinii cu o circumferință de 13,5 - 18,5 cm.

Precizie de măsurare a frecvenței cardiace

Ceasul are un monitor integrat Polar Precision Prim e Heart Rate Monitor. Este o tehnologie care combină măsurarea ritmului cardiac optic cu măsurarea contactului cu pielea pentru a evita orice artefacte de mișcare care ar putea perturba semnalul cardiac și ar putea creea date nesigure.

Antrenează-te ca un profesionist

Dacă sunteți într-un antrenament de formare pentru un obiectiv specific, trebuie să știți cum antrenamentele sunt asimilate de corp pentru a găsi un echilibru între diferite tipuri de formare și de odihnă. Ceasurile Polar Ignite vă arată efectul unităților de antrenament pe corpul dvs. și cum afectează performanța dvs. Training Load Pro măsoară modul în care antrenamentele împovărează sistemul cardiovascular (sarcina cardio) și ia în considerare cât de obosit vă simțiți (stres subiectiv).

 

Dacă utilizați un contor separat de performanță sau de ciclism, obțineți și valoarea încărcării de antrenament pe sistemul dumneavoastră musculoscheletal (sarcină musculară). Dacă doriți să știți cum este lucrată fiecare parte a corpului dvs., puteți optimiza formarea dvs. și puteți dezvolta sistemul potrivit la momentul potrivit. Obțineți o valoare numerică, o evaluare verbală și o scală vizuală bullet pentru fiecare unitate de antrenament.

funcție

Polar Precision Prim e: Monitorizați ritmul cardiac de la măsurători exacte ale încheieturii mâinii și de antrenament în cele mai exigente condiții.

Training Load Pro: Cuantificați încărcarea antrenamentelor și vedeți cum vă antrenează volumul de lucru pe diferite părți ale corpului.

Testul de fitness: în doar 5 minute, ceasul știe în ce condiție sunteți și vă pune într-un anumit grup în consecință.

Exerciții de respirație: Folosiți exercițiile de respirație pentru a vă liniști mintea și corpul

Indice de rulare: aflați valoarea VO2max care rulează și vedeți cum se îmbunătățește performanța dvs. de funcționare.

Programul de alergare: Obțineți un plan de formare personal și adaptabil, care  corespunde obiectivelor dvs.

Profiluri sportive: Ceasurile Polar Ignite suportă peste 100 de sporturi diferite. Adăugați-vă sportul preferat ceasului de în aplicația Flow Polar .

Calorii inteligente: Aflați câte calorii ardeți cu exactitate în timpul antrenamentului, în funcție de greutatea, înălțimea, vârsta, sexul, frecvența maximă individuală a inimii (HRmax) și intensitatea antrenamentului.

Beneficiile formării: Obțineți feedback motivator imediat după antrenament, descriind efectul unității de formare.

Monitorizarea continuă a activităților: ceasurile Ignite Polar țin evidența pașilor, cât de departe ați călătorit, cât de multe caloriil ați ars, cum ați dormit in funcție de obiectivele personale pentru activitatea zilnică.

Măsurarea continuă a ritmului cardiac : obțineți o imagine detaliată a modului în care se comportă inima în timpul zilei. Monitorizarea permanentă a ritmului cardiac permite emiterea unor date mai calitative și mai exacte de ardere a caloriilor și raportează frecvența minimă și cea mai mare a ritmului cardiac, măsurată pentru această zi.

Reîncărcare pe timp de noapte: somnul bun este esențial pentru îmbunătățirea și regenerarea continuă. Reînnoirea nocturnă detectează automat timpul, cantitatea și calitatea somnului pe baza respirației în timp ce dormiți și vă sugerează activități pentru a doua zi.

Informații tehnice

afișa
IPS TFT
rezoluție de 240x240 px.

acumulator
165 mAh baterie Li-pol
Endurance: până la 17 ore de antrenament cu senzor GPS și senzor de frecvență cardiacă; până la 5 zile în modul de timp cu măsurarea ritmului cardiac ocazional.

limbă
Cehă, engleză, germană, franceză, italiană, olandeză, norvegiană, spaniolă, portugheză, suedeză, finlandeză, daneză, poloneză, rusă, turcă, indoneziană, japoneză, chineză.

Spoturi

Vă rugăm să blocați ecranul de ceas înainte de a înota, deoarece golurile de apă de pe ecran ar putea determina ceasul să se comporte imprevizibil.

Dacă aveți întrebări cu privire la produsele Polar, contactați asistența de e-mail: [email protected]

Observații

Ceasul se livrează în Polarcutia originală Polar.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Pentru rezervă de putere
120 oră
Carcas
plast - oțel - parțial aurit - parțial cu acoperire PVD
Curea
silicon - easy click
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
35
Dimensiune
43 x 43 x 8,5 mm

Funcție

Alte
GPS - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - funcții pentru antrenament - pedometru - Bluetooth
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
Taimer
1
zile
:
ore
:
minute
:
secunde