loading
loading
 
Au fost găsite 108 produse

+Filtru

Preț

leilei

OdDolei

Ascunde

Culoarea curelei

Culoarea cadranului

Forma carcasului

Lățimea curelușei

Șterge

Au fost găsite 108 produse

Sortează după:

Sus

12

Au fost găsite 108 produse

Ceasuri inteligente face viața mai ușoară.

Sunteți selectarea unui ceas și puteți opta pentru cele corecte, deoarece acestea nu pot nici ceea ce ai nevoie? Avem un răspuns simplu, încercați să ceasul inteligent! După telefoane inteligente ajunge la un număr de ceasuri inteligente, care au multe clopotele și fluierele, plus arata bine. Dacă sunteți sensibil la ceasuri de calitate și un design modern, apoi încercați aceste ceasuri inteligente.

Cumpărare care se amortizează
Printre pionierii de ceasuri inteligente includ Samsung, Motorola și Sony. În prezent, cu toate acestea, oferă o mult mai bogată. Ceasul adevărat inteligent adopta? Din ceasuri convenționale diferă de la prima vedere. Deși biți de proiectare de bază reproduce unele ceasuri de lux, display-ul este mai mare și atingeți. Practic, este o completare la smartphone, ca ceas de mana inteligent va face uz de. Prin urmare, este evident că funcția originală a ceasului ca un indicator al timpului este lung depășit.

Oferta ceasuri inteligente
Oferta noastra este dominat de inteligent marca de ceasuri Samsung. Samsung aduce populara serie de Samsung Gear. Este un ceas care are un design atemporal. Vă avertizează fiecare eveniment în telefonul mobil. Conexiune funcționează prin Bluetooth. Ceasul este foarte durabil și practic.
Design sportiv aduce ceas inteligent marca cookoo. Parametrii sunt similare cu Samsung. Ceasuri, cu toate acestea, au un aspect pic diferit. Prin ele puteți accepta sau respinge apeluri, mesaje text citit.
Ceasuri inteligente oferă închide marcă de Sony, care aduce ceasuri SmartWatch. Extinde opțiunile de program Android.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Transport gratuit
de la 499 lei
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni