Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pro Diver 17048

Brand: Invicta
Ceasul Pro Diver de la Invicta este perfect pentru toți bărbații cărora le place sporturile nautice și doresc să se împodobească cu un accesoriu elegant. Cadranul lor albastru regal vă va impresiona… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Pro Diver de la Invicta este perfect pentru toți bărbații cărora le place sporturile nautice și doresc să se împodobească cu un accesoriu elegant. Cadranul lor albastru regal vă va impresiona la prima vedere cu mâini luminescente și indici care asigură o lizibilitate perfectă chiar și în vizibilitate slabă. Există, de asemenea, o ștampilă cu o lupa pentru poziția 3. Carcasa și cursa sunt realizate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Dacă ai avut vreodată un ceas Invicta pe mână, nu vei fi surprins de greutatea pe care o simți cu adevărat pe încheietura mâinii. Cel mai mare avantaj al acestui model este rezistența la apă de până la 200 de metri, datorită căreia te poți scufunda cu ceasul tău. Desigur, există o coroană cu șurub - nu se întâmplă niciodată să deranjezi sub apă și să lași apa să intre. Pariați pe un supliment care va deveni un însoțitor indispensabil pentru aventura voastră.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
37,5 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră cu lupă
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde