Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Specialty 29432

Brand: Invicta
Indiferent dacă alegeți un costum personalizat sau o ținută casual confortabilă, cu ceasuri Invicta , veți fi sigur că nimeni nu va lipsi de noul dvs. accesoriu. Cadranul lor negru este decorat cu… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă alegeți un costum personalizat sau o ținută casual confortabilă, cu ceasuri Invicta, veți fi sigur că nimeni nu va lipsi de noul dvs. accesoriu. Cadranul lor negru este decorat cu două sub-cadran cu funcție de dată și 24 de ore, iar mâinile luminiscente asigură o lizibilitate bună a timpului, chiar și în vizibilitate slabă. Mânecă încoronată cu o lunetă molidă și tracțiune sunt realizate din oțel placat cu aur roz de înaltă calitate. Dacă ați avut vreodată un ceas Invicta la încheietura mâinii, nu veți fi surprinși să știți că greutatea lor mai grea la încheietura mâinii este cu adevărat evidentă. Pariați pe accesoriu cu care veți fi întotdeauna un adevărat domn.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
2 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
43 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde