Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Acamar J619/I

Brand: Jaguar
Niciun domn nu ar trebui să rateze un ceas de lux, așa că pariați pe marca Jaguar , care se mândrește cu o manoperă de înaltă calitate cu prestigiosul Swiss Made . Cadranul lor argintiu cu un model… Descriere și parametrii

Descriere

Niciun domn nu ar trebui să rateze un ceas de lux, așa că pariați pe marca Jaguar, care se mândrește cu o manoperă de înaltă calitate cu prestigiosul Swiss Made . Cadranul lor argintiu cu un model delicat impresionează la prima vedere cu mâini luminescente și indici de bronz care asigură o lizibilitate perfectă a timpului chiar și în întuneric. Cadranul este acoperit cu un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică chiar și după ani. Două cronografii sunt utilizate pentru afișarea dublei durate și a unei date semnificative. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele autentică cu matlasare fină. Tratează-te cu ceasurile Jaguar, care vor fi însoțitorul perfect pentru munca ta și viața socială.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
2 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
90
Dimensiune
42 x 50 mm

Funcție

Alte
ceas dual
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde