Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Relaxed JC1L010M0135

Brand: Just Cavalli Cod: hJC436

Descriere

Ceasuri de la atelierul de la marca Just Cavalli este accesoriul perfect pentru orice femeie moderna sau fată. argintul lor formați la prima vedere , strălucitoare indici care de fiecare dată când mutați o strălucire orbitoare. culoare argintie și se mândrește cu manșon și forța de tracțiune din oțel inoxidabil, și toate , dar completat o aurire parțială, care dă ceasul un semn distinctiv de lux. Fie că optați pentru o rochie sexy sau blugi rupți, acest supliment va fi întotdeauna perfect.

Observații

Ceasul se livrează în Just Cavallicutia originală Just Cavalli.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial aurit
Curea
oțel - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor - aurie - argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
32 x 36 x 8 mm
Brand: Just Cavalli

Just Cavalli este un brand de moda din lume la scară mondială și este numit după celebrul designer de moda Roberto Cavalli, care în ultimii ani a devenit icoana pentru extravaganță și originalitate. Acestea sunt ceas, care atrag în mod clar atenția fie în termeni de tratament, precum și originalitatea și ineditul vizuală. Printre produsele sale se numără în afară de ceasuri, îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, de asemenea, parfumuri și chic bijuterii.

Citeste articolul despre brand Just Cavalli în orologera revista!

Just Cavalli
zile
:
ore
:
minute
:
secunde