Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Rock JC1L003M0095

Brand: Just Cavalli Cod: hJC440

Descriere

doamnelor ceas fascinantele de brand Just Cavalli, care aparține unei serii Rock. Si muzica rock cum ar fi fost inspirat de multe stiluri de muzică, și chiar și urmăriți în această serie, există mai multe elemente diferite, care au ca rezultat aducerea de design hilar și original.

Versiune toate oțel cu acoperire PVD negru este completat perfect cu ornamente din plastic și mâinile aurite și indicii pe cadran, care este decorat cu ramă masivă cu suprafețe zbroušenými. forța de tracțiune din oțel negru este, de asemenea, prevăzută cu un model care este neobișnuit și interesant. Cireasa proverbială de pe tort este indicat coroana aurit. Ceas încheietura mâinii celebru exclus, iar dacă deveniți proprietarul lor, este cu siguranta iubirea.

Observații

Ceasul se livrează în Just Cavallicutia originală Just Cavalli.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
35 x 39 mm
Brand: Just Cavalli

Just Cavalli este un brand de moda din lume la scară mondială și este numit după celebrul designer de moda Roberto Cavalli, care în ultimii ani a devenit icoana pentru extravaganță și originalitate. Acestea sunt ceas, care atrag în mod clar atenția fie în termeni de tratament, precum și originalitatea și ineditul vizuală. Printre produsele sale se numără în afară de ceasuri, îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, de asemenea, parfumuri și chic bijuterii.

Citeste articolul despre brand Just Cavalli în orologera revista!

Just Cavalli
zile
:
ore
:
minute
:
secunde